6977537391 Ηλιούπολη, Αττική basilisparke1974@gmail.com
hero image
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Καρδαράς Βασίλειος - Τοποθέτηση & Επισκευή Ξύλινων Δαπέδων Ηλιούπολη Αττική


Είναι γεγονός ότι το ξύλινο δάπεδο μετά από κάποια χρόνια χρειάζεται συντήρηση για να επανέλθει στην αρχική του μορφή, αλλά ακόμα και αν έχουν προκληθεί πολύ σημαντικές φθορές, μπορεί να επισκευαστεί.

Η επιχείρησή μας “Καρδαράς Βασίλειος” η οποία βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, διαθέτοντας έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες, μπορεί να αναλάβει την σωστή συντήρηση και επισκευή κάθε ξύλινου δαπέδου αλλά και να σας εγγυηθεί για ένα άψογο αποτέλεσμα σε οικονομικές τιμές. 

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την σωστή και άψογη επισκευή και συντήρηση κάθε ξύλινου δαπέδου.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Μπορούμε να αφαιρέσουμε γρατζουνιές και μαυρίλες από τα παλαιά σας ξύλινα πατώματα και να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση ώστε να το χαίρεστε όμορφο για πολλά χρόνια ακόμα.
 
  Τρίψιμο ξύλινων δαπέδων
  Βάψιμο ξύλινων δαπέδων
  Γυάλισμα ξύλινων δαπέδων
  Επισκευή ξύλινων δαπέδων
Όλα μας τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από αξιόπιστες εταιρείες φιλικά προς το περιβάλλον και προς τον άνθρωπο, έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητας της εργασίας που σας προσφέρουμε.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση μας αναθέσετε. Εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.