6977537391 Ηλιούπολη, Αττική basilisparke1974@gmail.com
hero image
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Καρδαράς Βασίλειος - Τοποθέτηση & Επισκευή Ξύλινων Δαπέδων Ηλιούπολη Αττική


Για εμάς, το ξύλινο δάπεδο είναι κάτι περισσότερο από μια υπηρεσία, είναι πάθος. Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και θέλουμε να μοιραστούμε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μας με τους πελάτες μας.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των ξύλινων δαπέδων, η επιχείρησή μας “Καρδαράς Βασίλειος” η οποία βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση του ξύλινου δαπέδου στο χώρο σας, προσφέροντάς σας ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα. 

Επιδιώκοντας να βρείτε σε εμάς αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην αισθητική σας, διαθέτουμε πλούσιο δειγματολόγιο, ώστε να επιλέξετε το υλικό, το χρώμα και γενικά τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε για την ανάδειξη του ξύλινου δαπέδου σας.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας, ώστε να σας ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
  Δάπεδα σκαφών
  Deck
  Λούστρα 
  Παρκέ Πατωμάτων
Η αρχή, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί.

Μετά το τέλος των εργασιών, η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε εξυπηρετώντας άμεσα την Ηλιούπολη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 


 

Το έμπειρο προσωπικό, ο άρτιος σύγχρονος εξοπλισμός , η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και η πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο εγγυώνται απόλυτα για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.