6977537391 Ηλιούπολη, Αττική basilisparke1974@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ
Καρδαράς Βασίλειος - Τοποθέτηση & Επισκευή Ξύλινων Δαπέδων Ηλιούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “Καρδαράς Βασίλειος” η οποία βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, κατασκευάζει ξύλινες εσωτερικές σκάλες, για ασφάλεια, άνεση και λειτουργικότητα στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου σας.

Κατασκευάζουμε μικρές και μεγάλες σκάλες πάντα κατόπιν παραγγελίας, οι οποίες τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις του πελάτη και σας εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα και αισθητική με την εγγύηση ενός μεγάλο ονόματος.

Δημιουργούμε και κατασκευάζουμε σκάλες λειτουργικές, εναρμονισμένες με το χώρο σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Κάθε εσωτερική σκάλα που δημιουργούμε διακρίνεται από το άψογο φινίρισμα και την προσεγμένη εργασία που χαρακτηρίζει κάθε λεπτομέρεια της. Αποτελεί ειδική κατασκευή που θα αντιπροσωπεύει τη δική σας αισθητική και θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.
 

 


 

 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΙΝΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

Η συντήρηση της είναι αναγκαία ώστε με αυτό τον τρόπο να διατηρείται πάντα μία στρώση λούστρου στην επιφάνεια των σκαλοπατιών για να μην είναι ευάλωτη στην χρήση, σε υγρασίες ή ξένα σώματα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να συντηρήσει αλλά και να επισκευάσει την σκάλα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Ηλιούπολη, όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση μας αναθέσετε. Εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.