6977537391 Ηλιούπολη, Αττική basilisparke1974@gmail.com
Search Close
 
 
 
 
ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Τοποθέτηση & Επισκευή Ξύλινων Δαπέδων Ηλιούπολη Αττική

Η επιχείρησή μας “Καρδαράς Βασίλειος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, δραστηριοποιείται από το 1990 με την τοποθέτηση και επισκευή ξύλινων δαπέδων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα ξύλινα δάπεδα, αναλαμβάνουμε δάπεδα σκαφών ενώ μπορούμε να σας προτείνουμε τα ιδανικά δάπεδα για την οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

Για εμάς, το ξύλινο δάπεδο είναι κάτι περισσότερο από μια υπηρεσία, είναι πάθος. Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και θέλουμε να μοιραστούμε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μας με τους πελάτες μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο του ξύλινου δαπέδου μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας, σε σχέση με τον χώρο σας και να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι επιθυμείτε.

ΑΡΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ

ΑΡΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ

Για την τοποθέτηση, την συντήρηση και την επισκευή ξύλινων δαπέδων χρησιμοποιούμε πάντα άριστης ποιότητας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και το κατοικίδιο.

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας και αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που θα βοηθήσουν ώστε να αναδείξετε το χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

Είναι γεγονός ότι το ξύλινο δάπεδο μετά από κάποια χρόνια χρειάζεται συντήρηση για να επανέλθει στην αρχική του μορφή, αλλά ακόμα και αν έχουν προκληθεί πολύ σημαντικές φθορές, μπορεί να επισκευαστεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

Κατασκευάζουμε μικρές και μεγάλες σκάλες πάντα κατόπιν παραγγελίας, οι οποίες τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις του πελάτη και σας εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα και αισθητική με την εγγύηση ενός μεγάλο ονόματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ