6977537391 Ηλιούπολη, Αττική basilisparke1974@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 
ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Τοποθέτηση & Επισκευή Ξύλινων Δαπέδων Ηλιούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “Καρδαράς Βασίλειος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, δραστηριοποιείται από το 1990 με την τοποθέτηση και επισκευή ξύλινων δαπέδων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα ξύλινα δάπεδα, αναλαμβάνουμε δάπεδα σκαφών ενώ μπορούμε να σας προτείνουμε τα ιδανικά δάπεδα για την οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή - επιδιόρθωση και συντήρηση ξύλινων δαπέδων καθώς και την κατασκευή ξύλινης σκάλας.
 

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε από την επιλογή του σωστού δαπέδου για το χώρο σας, μέχρι την σωστή τοποθέτηση και την παράδοση του πάντα στον προσυμφωνηθέντα χρόνο. Πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας και αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που θα βοηθήσουν ώστε να αναδείξετε το χώρο σας. 

Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα σας επιφέρουμε το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την τοποθέτηση και επισκευή ξύλινων δαπέδων, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Ηλιούπολη, σε όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 

 


 

Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνει την πείρα που χρειάζεται και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε σχετική εργασία μας αναθέσετε αλλά και να σας προτείνουμε τις ιδανικής λύσεις.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.